لوگوی شرکت

NIFAM.IR

 ۰۹۱۲۲۹۳۳۷۹۳

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

آموزش کامل و کاربردی تولید ترشی و شور

ترشی نوعی چاشنی است که همراه غذا مورداستفاده قرار می‌گیرد. این چاشنی در خاورمیانه بسیار موردتوجه قرار دارد. ترشی گذاشتن یکی از فرآیندهای نگه‌داری طولانی‌مدت صیفی‌جات و سبزی‌ها محسوب می‌شود. در این روش خوراکی موردنظر را درون محلول آب‌نمک و یا سرکه قرار می‌دهند. با بهره‌گیری از این فرآیند، می‌توان مواد خوردنی فاسدشدنی را تا چند ماه سالم نگه داشت. اگر ماده خوراکی خود دارای آب کافی باشد، تنها افزودنی موردنیاز نمک است. در برخی کشورها مانند کره، به انواع سبزی‌ها نمک می‌افزایند. نمک، آب اضافی موجود در سبزی‌ها را خارج می‌کند. سپس سبزی‌هایی را که آب اضافی‌شان گرفته‌شده، نگهداری می‌کنند تا به شیوه‌ طبیعی تخمیر شوند و محلول سرکه مانندی تهیه گردد.

احمد زند وب‌سایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *