لوگوی شرکت

NIFAM.IR

 ۰۹۱۲۲۹۳۳۷۹۳

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

آموزش کامل و کاربردی تولید شیرینی

ایرانیان از دیر باز جشن های متعددی را در تاریخ خود ثبت نموده اند و در هر زمان به فراخور ذائقه خود غذا و شیرینی برای جشن های خود داشته اند، نوروز از نمونه های به جای مانده از جشن های ایرانیان باستان است که هر ساله در هر کوی و برزن از هفته ها مانده به تحویل سال بوی خوش شیرینی محلی همان منطقه شامه رهگذران را مینوازد .
در بررسی های تاریخی کسی به درستی نمیداند که چه کسی برای اولین بار این خوشمزه شیرین را اختراع و وارد رژیم غذایی ایرانیان کرد ولی آنچه که از بررسی های تاریخی به دست می آید این است که ناصرالدین شاه با وارد کردن کارخانه قند به ایران تحولی جدی در زمینه تولید شیرینی ایجاد کرد .

در میان تمام افرادی که شیرینی های سنتی ما ایرانیان را برای اولین بار درست کرده اند،تنها نام حاج خلیفه رهبر است که در زمینه شیرینی های سنتی یزد در تمام جهان به جای مانده است ولی داستان شیرینی تنها در یزد خلاصه نمیشود،شیرینی اتابکی، نان نازک و نان برنجی در کنار باقلوای قزوین ،قرابیه،لوز وراحت الحلقوم تبریز،پادرازی و رنگینک خرمای بوشهر،در کرمان کلمپه ،کماج سهننان چرخی،حاج بادوم،قطابو…ودر سراسر ایران تنوع بسیار زیاد شیرینی ها به حدی است که تمام انواع ذائقه ها را پوشش میدهد و سفره های ایرانیان را در مراسم شادی رنگین میکند.

احمد زند وب‌سایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *