لوگوی شرکت

NIFAM.IR

 ۰۹۱۲۲۹۳۳۷۹۳

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

آموزش کامل و کاربردی تولید میوه خشک

1.1 آشنایی کلی  

خشک کردن میوه‌جات، یکی از روش‌هاي جلوگیري از فساد میکروبی آن‌ها است. در این روش، در اثر کاهش میزان رطوبت، امکان فساد میکروبی بسیار کم شده و سرعت دیگر واکنش‌هاي مضر نیز، به مقدار قابل توجه‌ای کاهش می‌یابد. خشک کردن، ضمن اینکه روي محصول اثر حفاظتی دارد، وزن و حجم آن را نیز به میزان چشم‌گیري کاهش می‌دهد، در نتیجه از هزینه‌هاي حمل و نقل و ذخیره‌سازي نیز می‌کاهد. همچنین در برخی موارد، باعث تولید فرآورده‌هایی می‌شود که مصرف آن‌ها، آسان‌تر است. میوه خشک، درجه فسادپذیری نداشته و می‌توان آن را به مدت طولانی، نگه‌داری کرد. در واقع تا یک سال، محصول تولید شده فاسد نمی‌شود و این یک مزیت مهم برای چیپس میوه به حساب می‌آید.

احمد زند وب‌سایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *