لوگوی شرکت

NIFAM.IR

 ۰۹۱۲۲۹۳۳۷۹۳

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

آموزش کامل و کاربردی پرورش قارچ دکمه ای

قارچ به علت اینکه سرشار از مواد پروتئینی، گلوسیدی، ویتامین ها و لیپیدها است می ­تواند غذای مناسب و کاملی برای انسان به شمار آید. ضمن اینکه بواسطه سهولت پرورش قارچ های خوراکی می توان آنها را بصورت تازه، خشک، کنسرو و پودر به بازار عرضه نمود. اجرای این طرح بعنوان یک فعالیت تولیدی، ضمن اینکه گامی به سوی خود اتکایی کشور در صنایع غذایی به شمار می­ رود، می­ تواند بسترساز اشتغال به کار نیروهای متخصص ( خصوصا در علوم کشاورزی) و فاقد تخصص گردد. در بین محصولات باغی و زراعی کشت و پرورش محصولات زودبازده از جمله قارچ های خوراکی بنا به دلایل بسیار شاخص اقتصادی، زیست محیطی، تغذیه ای و داروئی بسیار مورد توجه تولید کنندگان و کارآفرینان قرار گرفته است. دلایل عمده عبارتند از: 1) در کشورهای در حال توسعه به علت بالا بودن قیمت پروتئین حیوانی منبع غذائی جایگزین خوبی محسوب می شود. 2) به علت دارا بودن مواد ویتامینی به خصوص ویتامین ب با قرار گرفتن در سبد غذائی خانواده ها نقش اساسی در تأمین مواد مورد نیاز برای کودکان شیرخوار، کودکان در حال رشد، زنان باردار و کسانی که از ضعف جسمانی برخوردارند را ایفاء می کند. 3) به علت دارا بودن ریزمغذی های مهم، نقش کاتالیزور در بسیاری از فعل و انفعالات شیمیائی بدن را انجام می دهند. 4) پس از شروع کار تولیدی در مدت کوتاهی برگشت سرمایه خواهیم داشت و حتی با استفاده از تکنولوژی نوین و به کارگیری افراد متخصص و ماهر در زمینه پرورش قارچ های خوراکی می توان به تولید بسیار بالا دست یافت. 5) به علت پرورش قارچ های خوراکی در سیستم بسته و امکان استفاده همزمان از تجهیزات گرمایشی، سرمایشی و رطوبتی تغییر فصل عامل محدود کننده محسوب نشده، تولید آن در تمام فصول سال امکان پذیر می گردد.

احمد زند وب‌سایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *